Fredag 2. september kl. 15 inviteres til indvielse af åbent bibliotek og innovationsrum på Vordingborg Bibliotek
Foto af Kulturarkaden

Vordingborg Bibliotekerne samt Borgerservice Møn og Præstø er lukket til og med 13. april.

12.03.20
Vordingborg Bibliotekerne og Borgerservice Møn og Præstø er foreløbig lukket til og med 13. april. Vores arrangementer er aflyst i samme periode. Du kan ikke aflevere dine bøger og du får ikke gebyrer.

Vordingborg Bibliotek, Møn Bibliotek, Præstø Bibliotek og Lundby Bibliotek er lukket foreløbigt til og med 13. april. Du kan ikke aflevere dine bøger i perioden, hvor vi har lukket. Du får ikke gebyr, hvis du afleverer 'for sent' i op til 7 dage efter, at vi er åbnet igen, dvs. du får ikke gebyrer for de materialer, der skulle have været afleveret i lukkeperioden.  Hvis du får en hjemkaldelse, så kan du se bort fra den, indtil bibliotekerne er åbne igen. Du kan forny dine materialer på vores hjemmeside og  på app’en ”Biblioteket”

Hvad med min reservering?
Vær opmærksom på, at hvis du har sat en dato for, hvornår din interesse for bogen udløber, så kan du forlænge den, hvis du ønsker det, ved at logge ind på vores hjemmeside og ændre interessetilkendegivelsen under 'Mine sider'. Udløbne reserveringer vil blive stående 5 dage efter vi åbner op igen, så du kan nå at hente dem, inden de bliver taget fra. Det vil derfor være en god ide, at gemme ens afhentningsnummer, da det vil forsvinde i vores system.

Hvis du løber tør for læsestof, så er der flere digitale muligheder. På eReolen kan du låne eBøger og lydbøger. eReolenGo har masser af bøger til børnene og på eReolen Global har du adgang til ebøger og lydbøger på andre sprog end dansk. Derudover kan vi anbefale Filmstriben, hvis du mangler en god film, PressReader til udenlandske aviser – hvis du f.eks. følger den amerikanske valgkamp tæt, og RB digital, hvis du er til blade.

Borgerservice Møn og Præstø holder lukket frem til den 30. marts

Har du brug for Borgerservice, så skal du ringe på forhånd. Læs mere her.

Afdeling for Borger og Arbejdsmarked holder lukket for personlige betjeninger frem til den 30. marts.

Der er etableret et nødberedskab til at tage sig af særligt akutte situationer. Det er ikke muligt at blive betjent af nødberedskabet uden forudgående telefonisk tidsbestilling via kommunens hovedomstilling på telefon 55 36 36 36.

Alt øvrigt personale arbejder så vidt muligt hjemmefra i normal arbejdstid, og vil være til rådighed for telefonisk henvendelse fra borgere og virksomheder i tidsrummet 9-15 man-onsdage. 9-17 torsdag og 9-13 fredage.

Hovedomstillingen sidder klar ved telefonerne hver dag for at svare på spørgsmål og hjælpe med at skabe kontakt til de medarbejdere, du som borger måtte have brug for at komme i kontakt med.

Vi informerer om situationen og dato for åbning, når vi får ny information på vordingborgbibliotekerne.dk og på vores facebookside.

Tak for jeres forståelse.