Forlagets beskrivelse af: Læserne i Broken Wheel anbefaler af Katarina Bivald

Det hele starter med en brevveksling mellem to meget forskellige kvinder. Den generte bogorm Sara er 28 år og fra Haninge i Sverige, og Amy er 75 og fra Broken Wheel i Iowa, USA. Efter at have skrevet sammen i to år og udvekslet tanker om primært bøger, men også om livet generelt, bestemmer Sara sig for at besøge Amy. Da hun ankommer, er Amy i mellemtiden pludselig død.

Sara står nu alene i en lille flække ude i ingenting. Heldigvis føler hun, at hun kender mange af byens indbyggere fra Amys breve, og de har ikke tænkt sig at lade den forvirrede turist i stikken. Sara beslutter sig for at blive som planlagt, og for første gang oplever hun at knytte relationer og venskaber - udover dem i litteraturens verden - og hun får hjælp til at åbne en boghandel med alle Amys bøger.

Både Sara og den lille by Broken Wheel liver langsomt op, nye og uventede par finder hinanden, og ingen tør tænke på, at det ikke kan vare for evigt. Da Saras turistvisum er ved at løbe ud, får hendes nye venner dog en aldeles skør, men genial idé ...