""

Om dette arrangement

Tid
18:30 - 20:30
Pris
50 kr.
Lokalitet
KFUMS Soldaterhjem, Vestervej 3, Vordingborg
Target
For alle
Foredrag & debat

Kristian Leth

18.04.24
Håb - et forsvar for fremtiden

Dette Kristian Leth foredrag er et helhjertet forsvar for håbet og en veldokumenteret afvisning af den dommedag, medierne fortæller os er på vej. Foredraget er baseret på Leths bøger 'Håb - et forsvar for fremtiden' samt 'Fremtiden er der også i morgen'. Foredraget er underbygget igennem masser af data og interviews med internationale videnskabsmænd og eksperter, som sagligt argumenterer for, at vi skal mane frygten i jorden. Kristian Leth forklarer, hvorfor vi egentlig burde være mere optimistiske nu, i denne tid, end nogensinde før.

Vi mennesker har altid forudsagt verdens nært forestående undergang. I dag fylder klima, krig, terror og pandemier aviser og tv og hjemmesider, og alle har hver deres take på, hvordan verden snart ender eller i det mindste undergår katastrofale forandringer. Det er blevet umoderne at håbe og tro på, at det kan være anderledes. Optimisme er naivt. Det er uncool at være entusiastisk, når det kommer til fremtiden.

Men hvorfor er det sådan? Hvorfor har vi mennesker altid frygtet fremtiden? Og er det egentlig mere velbegrundet i dag end tidligere? Eller mindre? Og hvad gør det ved os som mennesker, at have frygten som grundtone i livet?

Kristian Leth er forfatter og musiker. Han er uddannet fra Forfatterskolen i 2002 og debuterede med digtsamlingen ”Land” i 2002. Kristian er forsanger i The William Blakes, producer for Oh Land, Pernille Rosendahl, L.I.G.A. og Søren Huss og DMA-vindende musiker. I 2014 vandt han bl.a. verdens største radiopris Prix Italia samt DRs Sprogpris for sin serie om Wagners Ring.

Foredraget er målrettet både unge og voksne, så I kan sagtens tage jeres teenagebørn/børnebørn med under armen.

Foredrag  afholdes på KFUMS Soldaterhjem, Vestervej 3, Vordingborg.

Billet til foredraget koster 50 kr. Ønsker man at spise inden foredraget, kan man købe en madbillet til 75. kr. Vil man både foredrag samt spisning skal man købe begge billetter. Spisning er kl. 17.30 og foredraget kl. 18.30. Menuen består af kalveculotte m/marinerede ovnkartofler, paprikasovs og broccolisalat. 

Foredraget er et samarbejde mellem Vordingborg Kirke, KFUMS Soldaterhjem samt Vordingborg Bibliotekerne.

Billetsalg

Vordingborg Bibliotekerne benytter leverandøren Place2book til salg af billetter, hvilket betyder, at dine personoplysninger registreres hos Place2book.

Vil du vide mere om deres privatlivspolitik inden du køber billetter, kan du læse privatlivspolitikken her persondata.

Materialer