Biblioteksklubben

Biblioteksklubben er for dig, der gerne vil have mere ud af dit bibliotek. Som medlem af klubben får du nogle fordele. Medlemskabet af klubben er gratis og du kan til enhver tid melde dig ud. Tilbuddene udbygges løbende, så du med tiden vil få endnu mere ud af medlemskabet.

Medlemsfordele:
• 10 kr rabat på Vordingborg Bibliotekernes voksenarrangementer
• En gratis forfriskning på arrangementsaftenen
• Information om alle events og arrangementer på Vordingborg Bibliotekerne via e-mail
• Invitation til kunstudstillinger og ferniseringer på bibliotekerne
• Indgår i et netværk med andre brugere

Sådan bliver du medlem
Det er gratis at være medlem. Du skal være registreret som bruger på Vordingborg Bibliotekerne.
Som medlem af Biblioteksklubben kommer alle informationer via e-mail. Derfor skal du have en e-mailadresse for at blive medlem. Har du ikke en mailadresse, kan vi hjælpe dig med at oprette én.
For at blive medlem af Biblioteksklubben skal du blot skrive en e-mail til bibvu@vordingborg.dk hvor du oplyser
navn, adresse, e-mailadresse og fødselsdato.
Derefter modtager du et medlemskort og en velkomstfolder med posten.
Det er også muligt at melde sig ind ved personlig henvendelse til bibliotekspersonalet.