Print, scan og kopier

Der er mulighed for at printe, scanne og kopiere på alle bibliotekerne i Vordingborg Kommune. På bibliotekerne i Vordingborg, Møn, og Præstø kan du også sende fax.

Takster:
Print A4 sort/hvid: 2,00 kr.
Print A4 farve: 5,00 kr.

Fotokopier sort/hvid:
•A3 og A4-kopier 2,00 kr
•(foreninger betaler halv pris).

Fotokopier farve:
•A3 og A4-kopier 5,00 kr.
•(foreninger betaler halv pris)

For telefax gælder følgende takster:
•Indland (pr. side) 10,00 kr.
•Udland (pr. side) 20,00 kr.

Sådan printer du:

Print fra bibliotekets pc
Princh er installeret på alle bibliotekets pc’er. Dit udskriftsjob bliver sendt via Princh til bibliotekets printere  fra bibliotekets pc'er. Du skal ikke åbne en særskilt program, men vælger printfunktionen, nøjagtig som du plejer og bliver præsenteret for et vindue, hvor du kan angive antal sider, sort/hvid/farve og betalingsform.

Print med din iPad, tablet eller mobiltelefon
Princh er en mobilprint-løsning, så når du har downloadet Princh-appen til iOS eller Android, kan du printe på bibliotekets printere fra din mobiltelefon, tablet eller bærbare pc. Hent den gratis app i App Store eller Google Play.

Betaling – med kort eller MobilePay
Nu er du fri for at lede efter kontanter. I stedet skal du betale med enten betalingskort eller MobilePay. Du kan derfor ikke printe uden betaling vha. en af disse betalingsformer.

Princh er en del af det møntløse bibliotek og skal medvirke til at minimere mængden af fysisk betaling. Samtidigt giver det dig en bedre service i forbindelse med print, også uden for den betjente åbningstid.