Udstillinger

I Kulturarkaden og på Møn og Præstø biblioteker arrangeres løbende udstillinger.

I Kulturarkaden arrangeres i tæt samarbejde med Kunstforeningen Vordingborg fem -seks årlige udstillinger af høj kvalitet med deltagelse af anerkendte kunstnere.

I Kulturarkaden arrangeres desuden skiftende udstillinger i forhallen og på biblioteket.

På Møn Bibliotek bruges Bibliotekssalen til arrangementer og udstillinger.

På Præstø Bibliotek arrangeres mindre udstillinger i udlånet.

Vil du selv udstille:
Kunstforeningen tilrettelægger udstillingerne på Gallerigangen i Kulturarkaden. Her udstiller anerkendte kunstnere, der har deltaget i flere censurerede udstillinger.
Henvendelse om udstillinger på Gallerigangen sker til formanden for Kunstforeningen Vordingborg, Ole Villadsen, telefon: 2076 4068 , e-mail: olevilladsen@oncable.dk

Henvendelse om udstillinger på Vordingborg Bibliotek: Ulrik Jensen, telefon: 5536 3808, e-mail: ulje@vordingborg.dk