Gebyrer

Det er gratis at låne på biblioteket. Hvis du afleverer for sent, opkræver vi et gebyr - også selv om du ikke har modtaget en hjemkaldelse.
Overskridelse af lånetiden Voksne Børn
1-7 dage 20 kr. 10 kr.
8-14 dage 50 kr. 20 kr.
15-21 dage 75 kr. 20 kr.
22-28 dage 100 kr. 20 kr.
29-56 dage 120 kr. 50 kr.
57 dage og derover 200 kr. 100 kr

Du kan betale dine bøder på bibliotekerne eller med Dankort eller MobilPay via vores hjemmeside. Sådan gør du:

• Log ind
  • Vælg "Min konto" i øverste højre hjørne
  • Gå ind på "Lån, reserveringer og mellemværender"
  • Vælg "Mellemværender"
  • Vælg de beløb, du vil betale, og klik på "Betal valgte beløb"
  • Bekræft, at du vil fortsætte
  • Du bliver nu sendt videre til DIBS, hvor betalingen sker på en sikker side
  • Når betalingen er gennemført, kommer du automatisk tilbage til Vordingborg Bibliotekernes hjemmeside
  • En kvittering bliver sendt til dig på mail - eller du kan udskrive en kvittering her fra siden

Gebyrer tilskrives som biblioteksloven foreskriver:
Et låns låneperiode beregnes fra seneste udlån, fornyelse eller sat i bero-dato.
Det vil sige at lån med forskellig oprindelig udlånsdato, som er fornyet (eller sat i bero) på samme tidspunkt med samme nye afleveringsfrist, betragtes som havende samme udlånsperiode, og udløser derfor kun ét gebyr ved for sen aflevering.