Gebyrer

Det er gratis at låne på biblioteket. Hvis du afleverer for sent, opkræver vi et gebyr - også selv om du ikke har modtaget en hjemkaldelse.
Overskridelse af lånetiden Voksne Børn
1-7 dage 20 kr. 10 kr.
8-14 dage 50 kr. 20 kr.
15-21 dage 75 kr. 20 kr.
22-28 dage 100 kr. 20 kr.
29-56 dage 120 kr. 50 kr.
57 dage og derover 200 kr. 100 kr

Læs vore låneregler her

Du kan betale dine bøder på bibliotekerne eller med Dankort eller MobilPay via vores hjemmeside. Sådan gør du:

• Log ind
  • Vælg "Min konto" i øverste højre hjørne
  • Gå ind på "Lån, reserveringer og mellemværender"
  • Vælg "Mellemværender"
  • Vælg de beløb, du vil betale, og klik på "Betal valgte beløb"
  • Bekræft, at du vil fortsætte
  • Du bliver nu sendt videre til DIBS, hvor betalingen sker på en sikker side
  • Når betalingen er gennemført, kommer du automatisk tilbage til Vordingborg Bibliotekernes hjemmeside
  • En kvittering bliver sendt til dig på mail - eller du kan udskrive en kvittering her fra siden

Gebyrer tilskrives som biblioteksloven foreskriver:

• Materialer, der er lånt samme dag med samme afleveringsfrist og igen afleveres samlet, får ét gebyr.
  • Materialer, der er lånt samme dag med samme afleveringsfrist, men afleveres for sent ad flere gange, får flere gebyrer.
  • Materialer, der er lånt på forskellige datoer og afleveres samlet for sent, får et gebyr pr. udlånsdato - også selvom det er fornyet til samme dato.