e-Kurser.nu

Nu kan du lære nyt hjemme fra din egen sofa og selv bestemme, hvornår undervisningen starter. Den mulighed er der faktisk på bibliotekernes e-læringsportal eKurser.nu, hvor du kan blive klogere på al den it-viden, som hverdagen efterhånden kræver.

eKurser.nu indeholder et bredt udvalg af lette kursusforløb, som er målrettet alle dem, der bruger pc og internet, men er nysgerrige efter lære mere. Et eksempel kan være, at du har hørt, at man kan kontakte sin læge online, men er usikker på, hvordan du gør det.
Det skal være sjovt og nemt at følge kurserne på nettet, og man har en målsætning om, at forløbene ikke skal være over 15 minutter. Forløbene består af blandt andet små videointroduktioner, trin-for-trin guider og quizzer.

Link til eKurser.nu

100 forskellige kurser
eKurser.nu er det sted, hvor du hurtigt kan lære det, du lige står og mangler, for eksempel når du skal benytte offentlige selvbetjeningsløsninger på borger.dk, vil begynde at bruge facebook eller vil lære at downloade musik og bøger.
Læringsportalen gik i luften i foråret 2012, og der kommer løbende flere nye kurser til og de gamle bliver opdateret. Således er der nu 100 forskellige it-kurser at vælge imellem. Kurserne er inddelt i brede temaer, så du nemt kan finde frem til netop de kurser, du står og har brug for.
Redaktionen bag eKurser.nu følger bl.a. den digitale strategi for, hvad der bliver obligatorisk som selvbetjeningsløsninger i det offentlige og sørger for, at der er hjælpende vejledning at finde på alle disse selvbetjeningsløsninger.
eKurser.nu supplerer den lokale kursusindsats på bibliotekerne, hvor man traditionelt møder fysisk op til kurser