Makerspace Vordingborg

En gruppe "makere" mødes og udveksler erfaringer samt hjælper hinanden til at udforske, udvikle og lære alt vedrørende teknik hver tirsdag og torsdag på Vordingborg Bibliotek.

Er du interesseret i programmering, 3D-tegning og teknologi i det hele taget, og har du lyst til at være sammen med andre med samme interesse, så er denne gruppe noget for dig. En gruppe "makere" mødes og udveksler erfaringer samt hjælper hinanden til at udforske, udvikle og lære alt vedrørende teknik. Det er kompetenceudvikling, kreativitet og kaffe i de bedste rammer.

Tid og sted:

Makerspace er p.t. lukket p.ga. faren for smitte med Coronavirus/Covid-19.

Til gengæld kan du møde os online hver tirsdag eller torsdag kl. 19 - 21.

Vi mødes i "Teams" hvor vi har to møderum.

I det ene møderum møder du Steen, der nørde-hygge-snakker med brugerne om deres aktuelle projekter, ideér m.m. Vil du være med, så klik på dette link: Nørde-hygge-snak med Steen

 

I det andet møderum møder du Lars, der p.t. afholder workshop i emnet "Programmering". Vil du være med så klik på dette link: Undervisning i programmering med Lars

 

Normal mødested og mødetid:
Vi mødes på Vordingborg Bibliotek hver tirsdag og torsdag kl. 18.30 - 21.30. Ingen tilmelding, bare kom og vær´med! Er du under 13 år, så skal du følges med en voksen.

Tirsdag: Her får du hjælp og/eller undervisning i Arduino, 3D-print og brug af laserskærer. Desuden er der altid almindelig "nørde-hygge" og udveksling af erfaringer og viden.

Torsdag: Her tilbydes undervisning i de mere grundlæggende teorier i progammering og teknik. Naturligvis er der altid tid til "nørde-hygge".

Biblioteket råder over alt fra Arduino-begyndersæt, bærbare pc´er, 3D-printere og laserskærere. Alt dette - og et utal af andre spændende tin - er til fri benyttelse for deltagerne. Makerspace Vordingborg kan nu også tilbyde undervisning i CNC-maskine, så værksættere, unge og andre interesserede kan få et forhåndskendskab til CNC-programmering.

Der betales for materialeforbrug fx med MobilePay: 42 74 91

Mød bare op eller kontakt os for en snak:
Jane Grønbech Poulsen jagr@vordingborg.dk


Facebook: Makerspace Vordingborg
 

Se video fra Makerspace Vordingborg

Vordingborg har været samarbejdspartnere på projektet "23 makerting". Guldborgsund har nu afsluttet projektet og resultatet kan ses her.