Makerspace Vordingborg

En gruppe "makere" mødes og udveksler erfaringer samt hjælper hinanden til at udforske, udvikle og lære alt vedrørende teknik i innovationsrummet på 1. sal på Vordingborg Bibliotek. Kulturarkaden. Sydhavnsvej 6

Er du interesseret i programmering, 3D-tegning og teknologi i det hele taget, og har du lyst til at være sammen med andre med samme interesse, så er denne gruppe noget for dig. En gruppe "makere" mødes og udveksler erfaringer samt hjælper hinanden til at udforske, udvikle og lære alt vedrørende teknik. Det er kompetenceudvikling, kreativitet og innovation når det er allerbedst!

Biblioteket råder over alt fra Arduino-begyndersæt, bærbare PC'er, 3D-printere, folieskærer, varmepresse og laserskærere. Alt dette - og et utal af andre spændende ting - er til fri benyttelse for deltagerne. Makerspace Vordingborg tilbyder også undervisning i CNC-maskine, så værksættere, unge og andre interesserede kan få et forhåndskendskab til CNC-programmering.

Hvornår og hvordan:
 
Makerspace Vordingborg mødes på Vordingborg Bibliotek hver tirsdag og torsdag kl. 18.30 - 21.00. Ingen tilmelding, bare kom og vær med! Er du under 13 år, så skal du følges med en voksen.
 
Herudover kan du hver dag fra kl. 7-23 benytte 3D-printerne hvis du er registreret som bruger på bibliotekerne. 
 
Hvis du tager et kursus på ca. 1 time i brug af lasermaskinerne, kan du få udleveret nøglebrik til maskinrummet, hvor der er adgang til lasermaskiner, CNC, loddekolber m.m.

Der skal betales for materialeforbrug med MobilePay: 42 74 91

Makerspace Vordingborg holder sommerferie fra tirsdag d. 15. juni til tirsdag d. 18. august, men du kan stadig komme og bruge maskiner og rum.

P.t. gælder dog flg. retningslinjer:

-du skal bære mundbind når du bevæger dig rundt
- du skal kunne vise gyldigt coronapas for at komme ind på biblioteket/makerspace/maskinrum
-Se på opslag hvor mange der må være i rummene
-Du skal bære gummihandsker, når du bruger PC'erne, maskiner, værktøj m.m.-
- Du skal holde mindst 1 m, helst 2 m's afstand
- Du skal udvise hensyn til andre brugere

Overholder du ikke disse retningslinjer, vil du blive udelukket fra at bruge rummene.
 

Mød bare op eller kontakt os for en snak: Jane Grønbech Poulsen jagr@vordingborg.dk

Du kan også booke en Maker: 

Har du brug for hjælp til en idé, opgave eller lign. eller måske vil du bare gerne lære at bruge nogle af vores maskiner, har du mulighed for at booke en Maker. Kontakt Jane Grønbech Poulsen jagr@vordingborg.dk eller tlf. 4053 2360, som vil sørge for du kommer i kontakt med rette person til opgaven.

Facebook: Makerspace Vordingborg

Se video fra Makerspace Vordingborg