""
Oliver Nani udstiller store artprints af sine balanceskulpturer 9. - 31. oktober

Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Target
For alle
Udstilling

Udstilling: Stonefulness

09.10.20 - 31.10.20
Oplev bjergtagende balancekunst, dyk ind i værkerne og se skabelsesprocessen

Kunstner og musiker Oliver Nani udstiller store artprints af sine balanceskulpturer, videoværker af skabelsesprocessen samt musikalske kompositioner med afsæt i skulpturerne.

Stonefulness er kompositioner af natursten, balanceret på usandsynlig vis. De har en umiddelbar, næsten kropslig, effekt på beskueren og vækker en fornemmelse af vantro betagelse. Trods deres vægtløse kvalitet væltes de omkuld ved den mindste brise. Som voksen oplever vi at alting allerede er set. Det er bare den samme frokost, bare den samme himmel, bare den samme partner. Når noget er bare det samme, holder vi op med at lægge mærke til det. På samme måde er Stonefulness bare sten, men stenenes usandsynlige balance slår sprækker i vores automatiserede blikke - og tænder den gnist af opmærksom forundring det kræver at se den almindelige magi - den magi der er altid allerede er overalt omkring os. Og verden vågner og ses påny. At tænde denne gnist er Stonefulness missionen.

Udstillingerne munder ud i performancen Stonefulness Live, der opføres på Vordingborg Teater d. 24. og 31. oktober og på Sukkerfabrikken Stege d. 14. og 21. november. Læs mere om begivenhederne på www.tinyurl.com/stoneful

Udstilling og performances er støttet af Vordingborg Kommune.