Logo for eReolen Global

eReolen Global

Adgang
For alle borgere i kommunen
eReolen Global giver dig adgang til magasiner, e-bøger og lydbøger på engelsk - for både børn og voksne.

eReolen Global ligner eReolen, men er et selvstændigt website med en tilhørende app, så du kan læse offline på din mobil. eReolen Global indeholder titler både til børn, unge og voksne - fra Young Adult til gode romaner, herunder krimier, fantasy, horror, Science Fiction og masser af spændende faglitteratur.

Til børn er indholdet primært henvendt til aldersgruppen 10-13, men der kan også findes bøger til de mindste. Til de større børn og unge er der masser af Young Adult-serier.

Du kan låne 2 e-bøger / lydbøger inden for en 21 dages periode, og lånetiden er 21 dage. Det er muligt at aflevere bøgerne før tid og så låne en ny. Oplever du, at en bog er udlånt, kan du reservere den. Du kan have to reservationer ad gangen. Magasiner er der til gengæld fri adgang til, der kan du læse lige så mange du har lyst til. 


Med app'en "Libby, by OverDrive" kan du downloade engelske e-bøger og netlydbøger fra eReolen Global og efterfølgende læse dem uden internetadgang.
App'en "Overdrive" findes til iOS, Android og Windows enheder.

Databasen som tidligere hed ”RB Digital”, er nu blevet en del af eReolen Global. Den hedder nu eReolen Global Magazines. Her kan du nu få adgang til engelsksprogede e-tidsskrifter, heraf nogle enkelte på dansk, bl.a. Mad & Bolig og Elle m.fl.

Hent appen til iPad/iPhone
Hent appen til Android
Hent appen til Windows
På www.ereolenglobal.dk kan du streame og downloade e-bøger og netlydbøger på engelsk.