""

Medici.tv

Adgang
For alle borgere i kommunen
Oplev over 2.500 livekoncerter, historiske opførelser, operaer, balletter og master classes

Livekoncerterne er stillet til rådighed i samarbejde med verdens førende koncert- og operahuse: Berliner Philharmonikerne, London Symphony Orchestra, Mariinskij-teatret, New York Philharmonic, Concertgebouw, Carnegie Hall, Bolsjojteatret, Pariseroperaen, Festspillene i Salzburg og utallige andre koncertsteder, teatre og festivaler. Over 120 live events om året, der kan streames fra verdens mest prestigefyldte venues.  

Medici.tv samarbejder med bl.a. festspillene i Salzburg og Verbier, Wiener Filharmoniker Weekend samt konkurrencer som Placido Domingo’s Operalia Competition og vores hjemlige Nikolai Malko-konkurrence for unge dirigenter. 

Endelig rummer Medici også en række masterclasses, hvor nogle af den klassiske musiks helt store navne underviser solister og orkestre. Ved at opleve en masterclass hører du således ikke bare musikken, men du introduceres også til de tanker der ligger bag og er med til at forme musikken, når en dirigent eller en virtuos lærer fra sig. Hvis du er udøvende musikere, er denne side af Medici.tv en ægte guldgrube. 

Der er ubegrænset brug af tjenesten.

App'en  ”Medici.tv edu" findes til iOS - Man skal som bruger starte med at lave en individuel profil på Medici.tv's website og derefter gå ind og hente appen og logge på.

Mere hjælp
På eKurser.nu finder du en videovejledning Trin for trin guide til brugen af Medici.tv.
Se vejledningen her https://www.ekurser.nu/kursus/599