Foto af smartphone med billede af opslået tidsskrift

Artikler på fem minutter

15.08.17
Digital Artikelservice tilbyder bestilling af artikler fra trykte tidsskrifter leveret direkte i din mailboks.

Bibliotek.dk kan du nu finde artikler fra omkring 40.000 tidsskrifttitler, både videnskabelige tidsskrifter, specialudgivelser og artikler fra populære tidsskrifter som f.eks. mad- og motionsmagasiner.
Er du studerende, forsker eller menigmand vil kopiservice være en gevinst for dig.

Digital Artikelservice - med hurtig digital levering
Den digitale artikelservice er et resultat af et samarbejde mellem Statsbiblioteket og Copydan.Vordingborg Bibliotekerne har købt adgang, så du kan bestille artiklerne via Kopiservice Bibliotek.dk. Du modtager en elektronisk kopi af artiklen direkte på mail. Er der tale om en artikel, der allerede er digitaliseret, leveres den i løbet af få minutter. Alle artikler leveres på maksimalt 24 timer på hverdage.

Hvordan bruger jeg Digital artikelservice?

• Det er gratis at bestille artikler via Kopiservice
  • Du skal være låner på Vordingborg Bibliotekerne
  • Artiklerne søges frem i Bibliotek.dk
  • Du skal have en profil på Bibliotek.dk og være logget ind.
  • Når du har fundet en ønsket artikel vælger du blot "Kopiservice" i bestillingsfeltet.
  • Artiklen leveres til din mail-adresse.

God fornøjelse med den nye Digitale Artikelservice

Læs mere om hvordan du bruger Digital artikelservice her.