Logo for Comics Plus

Comics Plus sluse til tegneserier

21.03.17
Få adgang til tusindvis af engelsksprogede tegneserier og graphic novels på nettet.

Comics Plus tilbyder ubegrænset adgang til tusinder af digitale illustrerede romaner og tegneserier på alle internetforbundne enheder - dvs både på smartphone, tablet og PC. Databasen indholder over 19.000 tegneserier fra mere end 90 globale forlag i populære kategorier som action, Sci-Fi, manga, steam punk, superhelte og film/tv-favoritter. Som noget helt nyt, er det populære tegneserieforlag, Dark Horse, også inkluderet i Comics Plus, som bl.a. har tegneserierne Hellboy, Buffy og Aliens. Af andre populære titler på Comics Plus kan nævnes: Lego Ninjago, Star Trek, My Little Pony og Garfield.

I Comics Plus findes der tegneserier, der egner sig til næsten alle målgrupper. Både børn fra helt ned til 5-års alderen og til unge og voksne. Indholdet er meget blandet og kan ramme både drenge og piger, og det er derfor et oplagt bibliotekstilbud, der måske kan få nye brugere lokket til og fremme læselysten hos børn.

Der kan søges efter genre, forlag og tegneserier på både computer, tablet og telefon. Alle tegneserierne kan læses, når man har lyst og helt uden ventetider, med 7 dages udlån og ubegrænset mulighed for genlån. Desuden skal det nævnes, at Comics Plus benytter samme udbyder af den tekniske løsning som Zinio, og som bruger kan man derfor benytte samme brugerkonto til de to tjenester.

Alle tegneserierne er på engelsk.

Der er ikke loft på antal af udlån. Læs så mange du har lyst til.
De magasiner, du har downloadet udløber ikke.

Adgang til Comics Plus - kort vejledning:
- Log ind med cpr-nummer og pinkode til biblioteket
- For at læse magasiner, skal du oprette en profil
- Vælg Create New Account
- Profilen er en mailadresse og et password
- Vælg Vordingborg Bibliotekerne
- Find det magasin du gerne vil læse og gå til checkout
- Nu kan du streame tegneserien direkte på skærmen.

Læs offline via app
App’en findes til Android, iOS og Kindle.
- Hent app’en "Comics Plus Library Edition" i butikken, der hører til dit styresystem.
- Log ind med den konto du oprettede ovenfor.
- Du kan nu se en oversigt over dine tegneserier og er nu klar til at downloade.
 -Nye magasiner kan hentes via Checkout magazines, som linker til Comics Plus' webside.
- Vend tilbage til app’en
- Tryk Refresh Library under Indstillinger (tandhjulet), for at se de nye tegneserier.

Oprindeligt skrevet af Roskilde Bibliotekerne.