Logo for faktalink
Faktalink

Ugens tip: Faktalink

30.10.21
Kender du Faktalink

På Faktalink finder du en stor bredtfavnende samling artikler om samfundet og historiske emner. Du kan finde artikler om alt fra sport, kultur, historie, politik, IT, trends og medier og meget mere.

Faktalink er for dig, der gerne vil holdes ajour med det, der sker, og måske gå i dybden med emner som fx apartheid, fake news, flygtninge, Berlinmurens fald m.v. Du kan bruge Faktalink på flere læseniveauer og derfor er siden et genialt redskab for elever i folkeskolen, elever på ungdomsuddannelser, lærere, studerende m.fl.

Artiklerne i Faktalink er opbygget efter en fast struktur og alle artikler begynder med en introduktion til emnet. Herefter dykkes der dybere ned i stoffet som ofte indledes med en historisk vinkel. Emnerne belyses ud fra en faglig, analyserende og alsidig vinkel som også indeholder debat og perspektivering. Alle artikler afrundes med omfattende kildehenvisninger og links, som virkelig er brugbart, hvis du gerne vil dykke videre ned i et specifikt emne og få kendskab til relevant litteratur og information om det.

Artiklerne er udarbejdet af professionelle skribenter, journalister, historikere m.v., med fagkundskab inden for emneområderne.

Under Faktalink light kan du finde særlige korte og lettilgængelige artikler som især henvender sig mellemtrinnet i folkeskolen eller læsesvage unge og voksne.

Gik du glip af Ugens tip i sidste uge, kan du læse om det her litteraturens verden