Alfons Åberg
Udstilling med Alfons Åberg på Vordingborg Bibliotek

50 år med Alfons Åberg

14.09.22
Vi fejrer 50 år med Alfons Åberg på Vordingborg Bibliotek med en flot udstilling.

Forfatter Gunilla Bergström har tryllebundet millioner af læsere over hele verden med sin elskede børnebogsfigur Alfons Åberg. Historierne om Alfons Åbergs hverdag er blevet læst for børn og af børn – og dem der er vokset op med historierne læser dem højt for deres børn. Alfons Åberg er en ægte klassiker i børnefamilierne.

Vi møder Alfons Åberg, når han er legesyg, når han er bange for spøgelser, når han er uvenner med vennerne, eller når han er sur på sin far Bertil. Vi følger ham også til fødselsdag, når han er hos farmor, og når faster Fiffi holder store fester. Alfons Åberg laver også masser af sjov sammen med vennerne Hamdi og Mille.

Alfons Åberg er hverken en superhelt eller en eventyrfigur, han er bare lige som dig og mig -  helt almindelig!

Kom forbi Vordingborg Bibliotek og bliv klogere på Alfons Åberg – og lån de skønne bøger med hjem.