Bogsalg

14.02.18
Vi sælger ud af kasserede materialer på bibliotekerne i Vordingborg, Præstø og Stege i uge 7 og 8.

På bibliotekerne holder de ansatte løbende øje med bogbestanden, så den så vidt muligt fremtræder i aktuel og pæn fysisk stand. Der bliver altså til stadighed udskilt materialer, der er slidte, mangler en side, ikke bliver efterspurgt af lånerne eller er forældede. På Vordingborg Bibliotek sælges de kasserede materialer i den betjente åbningstid fra 11 til 18 mandag til fredag og 10 til 13 om lørdagen. På Møn Bibliotek foregår bogsalget i kælderen, og her er der kun åbent i den betjente åbningstid mandag til fredag fra kl. 12 til 16. Priserne er som altid særdeles rimelige. Der kan betales med kontanter, MobilePay eller betalingskort.
På  Præstø biblioteker er der bogsalg også i den selvbetjente åbningstid, hvor der kan betales med MobilePay