Mega-bog i Kulturarkaden

29.11.17
Skriv digte og historier på ORD-bogen, der er opstillet i Kulturarkadens forhal.

ORDBOGEN består af to opslag, og den appellerer til, at børnene kravler igennem og dermed flytter sig fra univers til univers.

Forside og bagside er blevet brugt til selv at lave digte og billeder. I Vordingborg er det muligt at skrive digte med magnetord på forsiden.
Alle kan tage billeder med deres telefon og lægge opslag op i gruppen ORDBOGEN på Facebook, hvor man kan melde sig ind og dele billeder med folk andre steder fra.
Projektet er støttet af Vordingborg og Lolland kommuner, hvilket har gjort det muligt at tilbyde både udstilling og workshops i forbindelse med udstillingen.

Der bliver to workshops, hvor man kan forsøge sig med at skrive digte og historier inspireret af bogen. Marianne Christensen, som er idékvinden bag bogen, står for begge workshops. Den 7.12. kl. 16-17 er det for voksne og den 14.12. kl. 16-17 for børn. Men både børn og voksne er velkomne begge gange. Man skal kunne skrive selv. Det er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.
Efter nytår kommer bogen tilbage til Nakskov i en tid, før den bliver sendt rundt til andre kommuner.
ORDBOGEN står i forhallen i Kulturarkaden, og Marianne Christensen opfordrer til, at man passer godt på den.

Giv dit bidrag til ORD-bogen, når Marianne Christensen holder skriveværksteder:
WORKSHOP FOR VOKSNE: TORSDAG DEN 7. DECEMBER KL. 16-17.
WORKSHOP FOR BØRN: TORSDAG DEN 14. DECEMBER KL. 16-17.