Foto af blade
Foredrag om være syg uden at have en diagnose onsdag d. 20. marts kl. 19

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Foredrag & debat

Syg uden diagnose

20.03.19
Hør om den nyeste viden om udredning, behandling og indsatsen mod funktionelle lidelser og få indblik i, hvilke udfordringer man typisk oplever, når man har en funktionel lidelse.

Det anslås, at cirka 300.000 danskere har en funktionel lidelse i en sådan grad, at det har konsekvenser for deres livskvalitet. Funktionelle lidelser dækker over en række lidt mere alment kendte lidelser som for eksempel kronisk træthedssymptom, irritabel tyktarm og kronisk piskesmæld. Når man har en funktionel lidelse, er der ingen oplagte kliniske fund, som kan forklare de symptomer, man oplever, og mange med en funktionel lidelse føler sig misforstået og mistænkeliggjort. Da diagnosen hverken kan tilskrives noget fysisk eller psykisk, udfordrer den vores forestillinger om, at sygdomme enten er rent fysisk eller udelukkende psykisk.


På denne aften kan du både høre om den nyeste viden om udredning, behandling og indsatsen mod funktionelle lidelser, og du kan få indblik i, hvilke udfordringer man typisk oplever, når man har en funktionel lidelse, og hvordan man kan forsøge at tackle dem i almen praksis. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til aftenens oplægsholdere.

 

I samarbejde med Psykinfo.

Gratis entre, men med tilmelding via Psykinfo.

www.regionsjaelland.dk/psykinfoarrangementer