Udvalg af plakater fra Kunstforeningen Vordingborg
Kunstforeningen Vordingborgs 25 års jubilæumsudstilling i Kulturarkaden fra 1. nov. - 8. dec.

For alle
Udstilling

25 års jubilæumsudstilling i Kulturarkaden

01.11.19 - 08.12.19
Kunstforeningen Vordingborg fejrer foreningens 25 års jubilæum med en stor retrospektiv udstilling.

Jubilæumsudstillingen viser værker af 32 kunstnere: malere, keramikere, vævere, grafikere, designere, tegnere akvarelmaler og billedhuggere i jern, granit, bronze, ler og  glas.

De 32 kunstnere er en del af de kunstnere, som har udstillet gennem de sidste 25 år. De er udvalgt ud fra ideen om at præsentere forskellige tekniske/billedmæssige udtryk, valg af materialer o.s.v. På udstillingen vises omkring 130 værker.
Udstillingen er arrangeret i et samarbejde mellem Kunstforeningen Vordingborg, Vordingborg Kommune og Vordingborg Bibliotekerne.